Een paar jaar geleden heb ik voor het eerst een wielrenfiets gekocht. Een vriend dacht dat ik het leuk zou vinden om met hem te fietsen en nodigde mij hiervoor uit. Ik rende regelmatig, maar kreeg last van kleine pijntjes en dit is een goed alternatief. Ik vond het erg leuk om te fietsen en voordat ik het wist fietste ik regelmatig. Ik fiets nu veel vaker, ook langere afstanden en heb zelfs een dure nieuwe fiets gekocht. Ik vond het alleen erg lastig om goede fietskleding te kopen, maar heb niet zo lang Assos kleding gekocht bij bikeandtravel.nl en ben hier erg blij mee. Ik heb altijd veel gesport en heb veel verschillende sporten gedaan, van voetbal, tot badminton en zwemmen. Sinds een paar jaar ben ik meer gaan rennen en ik ben gestopt met teamsporten. Op mijn werk had ik een onregelmatig schema, waardoor ik vaak niet meer kon trainen, of naar wedstrijden kon gaan. Ik wilde graag blijven sporten en ik besloot toen om veel te gaan joggen. Helaas had ik regelmatig pijntjes bij het rennen, waardoor ik regelmatig rust moest nemen. Een goede vriend van mijn nodigde mij uit om te gaan wielrennen, vooral voor de gezelligheid, maar ook omdat je hier minder blessures bij krijgt. Dit leek mij een goed idee en ik kocht een goedkope oude fiets om het uit te proberen. Ik kreeg snel het fietsvirus en tegenwoordig fiets ik erg vaak. Ik had van verschillende merken fietskleding gekocht, maar vond dat vaak niet lekker zitten. Ik had vaak schuurplekken en moest mijn kleding regelmatig verzetten. Een van mijn fietsvrienden vertelde mij over het merk Assos. Dit merk maakt fietskleding van hoge kwaliteit, waardoor het veel beter blijft zitten. Ik wilde weleens kleding van het merk Assos uitproberen en zocht online naar een webshop die dit merk verkocht.

Assos fietskleding gekocht bij bikeandtravel.nl

Online had ik al snel een aantal webshops gevonden die dit merk verkopen. Een van de websites die Assos producten verkoopt is bikeandtravel.nl. Deze website is gespecialiseerd in producten voor wielrenners en heeft een erg groot assortiment. Bij de producten staat een uitgebreide omschrijving en foto’s, zodat je een goede keuze kan maken. De producten van dit merk zijn niet goedkoop, maar gelukkig waren meerdere artikelen in de aanbieding. Ik kocht een bibshort en die zou de volgende dag gratis geleverd worden.

De kleding zit perfect

Toen het pakketje aankwam, merkte ik dat ik per ongeluk de verkeerde maat had gekocht. Ik nam contact op met de klantenservice en die hielpen mij om het artikel om te ruilen. Gelukkig had ik daarna wel de goede maat. De bibshort van Assos zat perfect en ook tijdens het rijden merkte ik een groot verschil. Sindsdien heb ik meerdere producten van dit merk gekocht bij deze website en de kwaliteit is veel beter dan bij andere merken. Voor het kopen van Assos producten raad ik bikeandtravel aan.

  • Ze zijn gespecialiseerd in wielrenproducten
  • Ze hebben een groot assortiment
  • De klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam
  • Regelmatig zijn producten in de aanbieding te koop