Een dagje Amsterdam kan ontzettend leuk zijn, óók als u er al eens bent geweest. Met het gevarieerde en ruime aanbod van Special Tours kunt u zelfs inwoners van de stad zelf nog verrassen. Via de website boekt u eenvoudig een leuk uitje in de hoofdstad van Nederland. Een greep uit het aanbod laat zien hoe leuk een dag Amsterdam met vrienden, collega’s of familie kan zijn, met een:

  • smartlappen workshop
  • workshop plat Amsterdams
  • workshop cocktails maken
  • karaoke workshop

De workshops en andere uitjes die u vindt op de website zijn uitermate geschikt voor een ludieke dag uit. Wat te denken van een workshop paaldansen voor een vrijgezellenfeest? Of een citygame, rondvaart of fietstocht met collega’s? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Inspiratie online: workshop Amsterdam

Een actieve dag uit kan het perfecte ingrediënt voor een teambuilding-dag, vrijgezellenfeest of familiedag zijn. Een gezamenlijke activiteit, zoals een workshop in Amsterdam, zorgt voor saamhorigheid en een echt teamgevoel. Combineer een workshop in Amsterdam bijvoorbeeld met een rondvaart en een etentje in de stad. Ook deze activiteiten zijn eenvoudig online te boeken via de website. Zo regelt u uw gehele dag uit via één website. Handig voor een last minute organisatie van een dagje uit. U boekt gemakkelijk via de website en betaalt vooraf. Zo kunt u op de dag zelf genieten van de stad en de workshop. Amsterdam biedt daarnaast natuurlijk veel ander vermaak. Zo kunt u op eigen gelegenheid de stad verkennen, een stadswandeling maken of het uitgaansleven verkennen. De website biedt u voldoende inspiratie om het hele jaar door in Amsterdam rond te dwalen. Wij nodigen u dan ook graag uit een kijkje te nemen bij het aanbod en uw eerste ervaring te boeken. Wij werken alleen met erkende organisaties en staan dan ook garant voor een professionele en plezierige ervaring. Liever een avond naar het theater? Tickets voor bekende voorstellingen koopt u gewoon online via de website. Ook hiervoor geldt: vooraf geregeld, dus geen zorgen op de dag zelf! Gun uzelf ook een ontspannen dagje Amsterdam en regel uw uitje via Special Tours. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen als u specifieke vragen of wensen heeft. Wij helpen u graag.

Tips voor een dagje uit

Als u een dagje Amsterdam inplant, met bijvoorbeeld een workshop in Amsterdam, is het slim om aan een aantal zaken te denken. Regel bijvoorbeeld op tijd het vervoer naar de hoofdstad. De trein is hiervoor het ideale vervoermiddel. U kunt in de stad zelf gebruik maken van de tram of de metro. Een overnachting behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Na uw workshop in Amsterdam, een etentje en uitgaan, wilt u wellicht in de stad blijven slapen. Ook dat kunt u vooraf regelen, zodat u op de dag zelf nergens meer aan hoeft te denken. Ten slotte biedt Amsterdam meer dan andere steden, en kunt u hier bijvoorbeeld gebruik maken van persoonlijke taxidiensten als Uber. Dit is een perfecte optie voor vervoer midden in de nacht. Kortom, Amsterdam biedt u alles wat u nodig heeft om uw feest tot een succes te maken. Boek uw workshop in Amsterdam snel via de website en profiteer van het ruime aanbod, dat u nergens anders vindt.