Een vrijgezellenfeest in Overijssel plannenOngeveer een jaar geleden hoorde ik dat mijn beste vriend zou gaan trouwen. Het leven kan soms raar lopen, want van al mijn vrienden dacht ik dat hij als laatste zou gaan trouwen. Nu blijkt dat hij als eerste gaat van de gehele vriendenploeg. Toen hij een aantal jaren jonger was, toen kon hij nooit bij een vriendin blijven. Hij vond het erg leuk om meiden te versieren en had daar vaak succes mee. Regelmatig had een relatie met deze meiden, maar vaak duurde dat niet langer dan een maand. Hij was nooit lang alleen, want hij had snel weer een nieuwe vriendin. Niet iedereen in de vriendenploeg was zoals mijn beste vriend, veel jongens waren ook erg serieus en hadden een vriendin voor een langere tijd. Ik denk dat hij uiteindelijk de juiste vrouw had gevonden, want hij was drie jaar samen met haar voordat hij haar ten huwelijk vroeg. Iedereen dacht dat deze relatie ook niet lang zou duren, maar we zijn blij dat wij ongelijk hadden. Hij vroeg aan mij of ik zijn beste man wilde zijn en zijn vrijgezellenfeest in Overijssel wilde organiseren. Dat wilde ik met veel plezier doen, ook al wist ik niet precies van te voren wat de beste taken van een beste man waren. Ik wist dat het organiseren van een vrijgezellenfeest in Overijssel geen groot probleem zou zijn. Ik had al snel een aantal leuke ideeën en wist wie ik zou moeten uitnodigen. Naast de jongens in de vriendenploeg wilde ik ook zijn schoonbroers uitnodigen. Wij hebben niet veel contact met deze jongens, maar ik heb ze een aantal keer ontmoet en ze zijn erg aardig. Ik wist dat zij het ook leuk zouden vinden om mee naar het vrijgezellenfeest in Overijssel te gaan.  

Een vrijgezellenfeest in Overijssel bij Het Schwarzwald

Van te voren had ik een aantal ideeën opgeschreven voor het vrijgezellenfeest in Overijssel. Deze ideeën had ik daarna besproken met een aantal andere vrienden. Ik wilde graag dat iedereen het leuk zou vinden, daardoor leek het mij beter om dit te overleggen. Ik weet dat veel van de vrienden het leuk vinden om te racen, daarom had ik dit opgeschreven. Daarnaast leek het mij ook leuk om naar een escaperoom te gaan, dit vonden mijn vrienden ook een leuk plan. Daarna zocht ik online naar locaties voor een vrijgezellenfeest in Overijssel. Ik vond al snel diverse bedrijven en kon hierdoor de prijzen en activiteiten vergelijken. Het leek mij het beste om voor het bedrijf Het Schwarzwald te kiezen. Ik zag op hun website https://www.hetschwarzwald.nl/ dat je pakketten bij dit bedrijf kan boeken. Voor een goede prijs konden wij verschillende activiteiten doen en samen eten. Je kan zelf kiezen welke activiteiten je gaat doen. Ik zag dat ik ook buggy rijden en een escaperoom kon kiezen. In een van de pakketten zat beide activiteiten. Via de website boekte ik direct dit pakket voor ons vrijgezellenfeest in Overijssel. De datum was nog beschikbaar, zodat we het hier konden vieren.

Een gezellige dag

Het vrijgezellenfeest in Overijssel bij Het Schwarzwald was erg leuk en gezellig. Het was een goed idee om twee verschillende activiteiten te doen. Na de activiteiten hebben we met ze allen lekker gegeten van het buffet in het restaurant. We waren niet veel geld kwijt en hadden een memorabele dag. Voor een vrijgezellenfeest in Overijssel is Het Schwarzwald een goede keuze.

  • Veel verschillende activiteiten te boeken
  • Ze hebben ook pakketten beschikbaar
  • Wij hadden een leuke dag
  • Achteraf lekker samen gegeten
  • Het was niet duur