Als je op zoek bent naar een online vape shop met een super groot assortiment e-liquids en e-smokers moet je zeker eens een kijkje nemen op de website van de Dutch Vape Shop (dutchvapeshop.nl.) Hier vind je namelijk een super groot aanbod e-smokers en e-liquids, dus gegarandeerd dat je er iets naar je gading vindt. Of je nu een beginner bent betreft het e-smoken of al jaren fan bent, iedereen kan terecht bij de Dutch Vape Shop. Ze verkopen uiteraard de e-smokers (ook wel e-sigaretten genoemd) zelf, want daar kun je natuurlijk niet zonder als je wilt gaan e-smoken. Bij een e-sigaret bestaat er verschil tussen exemplaren voor beginnende als ervaren dampers. Je zult namelijk in het begin best even moeten wennen aan deze manier van roken, en een zwaar apparaat dat veel rook afgeeft kan in het begin te heftig voor je zijn. Sowieso adviseert deze vape shop om wanneer je net begint met e-smoken de damp niet direct in de longen te inhaleren, maar zogenoemd ‘mouth to lung’ te roken. Dat wil zeggen dat je eerst de damp verzamelt in je mond en pas daarna in je longen inademt. Deze methode lijkt in feite het meest op het roken van een normale sigaret, en is ook om die reden geschikter voor mensen die net beginnen met dampen. Pas als je er wat meer ervaren in bent kun je overstappen of uitproberen wat de ‘direct lung’-methode voor je doet. Hierbij laat je de damp namelijk direct naar de longen gaan, zonder hem eerst in de mond te verzamelen. Met deze methode beleef je de smaken en aroma’s van de damp veel sprekender en intenser, maar het is ook ietsje ingewikkelder. Beginners kunnen dus het beste eerst via de methode ‘mouth to lung’ dampen en pas als dat goed gaat overstappen op ‘direct lung’-dampen. 

Het aanbod van deze vape shop

de Dutch Vape Shop heeft een heel groot assortiment voor de zogenoemde e-smokers, en dat allemaal overzichtelijk gesorteerd en makkelijk vindbaar in hun webshop. Je vindt er onder andere de volgende productcategorieën:

  • E liquids
  • E sigaretten
  • CBD e liquid
  • DIY (kits om zelf je liquid samen te stellen)
  • E pipes
  • Nicotine salts
  • en diverse accessoires

Zoals je ziet kun je in deze webshop alles wat je maar nodig hebt om te dampen tegelijk kopen en gemakkelijk in één pakket bij je thuis laten bezorgen. Dat is wel zo fijn, want dan hoef je ten eerste niet naar een winkel toe om je e-liquids te halen, en indien je altijd al graag online winkelt kun je dus nu alles tegelijk in één webshop bestellen. Deze vape shop heeft het goed begrepen en alles wat je nodig hebt om te beginnen met e-smoken in hun webshop geplaatst. 

E-liquids met en bijzonder smaakje

Wat opvalt aan de webshop van de Dutch Vape Shop is dat ze enorm veel smaakjes hebben  betreft de e-liquids. Ze hebben natuurlijk een aantal e-liquids van bekende merken zoals Liqua, Millers Chromeline en Flavourtec, maar ook heel veel speciale smaken, van diezelfde merken of andere gecertificeerde merken. Ze bieden namelijk alleen maar gecertificeerde liquids aan, omdat ze de kwaliteit van alles dat ze aanbieden heel belangrijk vinden. Deze vape shop heeft dus niet alleen een heel groot assortiment, het is ook nog allemaal van uiterst goede kwaliteit. Bovendien bieden ze een ontzettend snelle service. Als je je bestelling vóór 19.00 plaatst wordt hij in vrijwel alle gevallen al de volgende dag bezorgd, netjes en zorgvuldig verpakt, top dus!